Aktive Gamere markerte seg på årskonferansen for Gjensidigestiftelsen

Tirsdag 10/5 deltok Aktive Gamere på årskonferansen for Gjensidigestiftelsen på Latter i Oslo.

12.5.2022

Tirsdag 10/5 deltok Aktive Gamere på årskonferansen for Gjensidigestiftelsen på Latter i Oslo. Her kunne man oppleve spennende presentasjoner med gaming i fokus. Preben Fjell "Prebz" fortalte om utviklingen av gaming og fordommene han selv har opplevd som gamer, og Politiets nettpatrulje - Vest delte sine erfaringer om hvordan de møter barn og unge gjennom gaming og sosiale medier.

Vår egen Frank Willy Djuvik, som representerte samarbeidet mellom Vestlandet E-sport og Idrettsklynge Vest: Aktive Gamere, stod også på scenen for å fortelle om e-sport som organisert aktivitet. Frank Willy snakket også om Vestland fylkeskommunes e-sport-strategi, behovet for Vestland E-sport som paraplyorganisasjon, arbeidet for gode organiserte e-sport tilbud og mye mer.

Ønsker du å se streamen fra Årskonferansen? Se den HER

For Aktive Gamere er det svært viktig å være en synlig samfunnsaktør innen e-sport som organisert aktivitet. Derfor er det svært gledelig å bli invitert til Gjensidigestiftelsen sin Årskonferanse, sammen med så mange sterke foredragsholdere.
Frank Willy Djuvik, Styreleder, Vestlandet E-sport

Foto: Johannes Granseth, Gjensidigestiftelsen