Ny daglig leder i Aktive Gamere

Gamermamma med lang erfaring og stort nettverk

8.8.2023

Det er med stor glede at vi ønsker Cecilie Jelstad velkommen som vår nye daglige leder. Med en solid bakgrunn og en brennende lidenskap for både e-sport og gaming, er Cecilie den perfekte personen til å lede Aktive gamere mot nye høyder.

-Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten jeg er gitt ved å få stillingen som daglig leder for Aktive Gamere, og gleder meg til å videreutvikle konseptet sammen med teamet, sier Cecilie.

Cecilies interesse for gaming har hun hatt med seg hele livet og på spørsmål om favorittspill gjennom tidene svarer hun kjapt; Tetris!

-Jeg tenkte nok ikke på meg selv som en “gamer” da jeg var yngre, men med en bedre forståelse for begrepet har jeg skjønt at jeg var det. I dag bruker jeg ofte spill for å koble av, og for tiden er jeg tilbake til Candy Crush, etter nesten ett års pause. Når jeg har bedre tid, og virkelig skal kose meg med å game foretrekker jeg Fortnite, gjerne sammen med andre Fortnitemammaer fra både inn- og utland, smiler Cecilie.

Det var Fortnite som gav Cecilie innblikk i e-sport. Yngste sønnen viste tidlig interesse for å game, og da han ble introdusert for Fortnite utviklet han seg raskt til en god spiller, og ble signert som profesjonell e-sportutøver allerede som 12-åring.

-Det ble en bratt læringskurve som mamma, da jeg hadde svært lite kunnskap om e-sport fra før. Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært mange bekymringer underveis, men jeg har møtt utrolig mange inspirerende og inkluderende mennesker i miljøet som har hjulpet meg underveis. Dette har virkelig trigget engasjementet mitt, og det er særlig fantastisk å se hvordan gaming kan samle mennesker fra ulike bakgrunner og skape et fellesskap basert på felles lidenskap, forteller Cecilie.

Cecilie bringer med seg en bred utdanningsbakgrunn, med studier innen matematikk, bachelor i sykepleie, master i kunnskapsbasert praksis for helsefag, samt praktisk pedagogikk. Hun har også verdifull erfaring som lærer og rådgiver i videregående skole de siste 13 årene.

Med Cecilie sin lidenskap for gaming og e-sport, kombinert med hennes pedagogiske tilnærming, vil hun være en verdifull ressurs som leder for Aktive gamere og deres ambisjoner mot å bli et nasjonalt ressurs- og kompetansenter for dataspilling og e-sport.